Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Doi bărbați prinși de jandarmi în timp ce tăiau ilegal lemne

lemn2Marţi, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Câmpulung Moldovenesc şi lucrători ai Ocolului Silvic Vama au desfăşurat o acţiune pe linia respectării regimului materialului lemnos.

În jurul orei 17.00, în zona cunoscută sub denumirea Fundoi din cadrul Ocolului Silvic Vama au fost depistaţi doi localnici, în vârstă de 32 și 59 de ani care, folosindu-se de un tractor, transportau buştenii la marginea pădurii.

În urma verificărilor, jandarmii au constatat că la faţa locului se aflau 19 arbori tăiaţi fără drept şi instrumente folosite la transportarea butucilor.
like-facebook
Potrivit evaluării efectuate de către lucrătorii silvici a rezultat faptul că a fost tăiată ilegal cantitatea de 10,37 mc lemn răşinoase şi 7,62 mc lemn fag.

„În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de tăiere fără drept de arbori şi furt de material lemnos, iar cantitatea de masă lemnoasă a fost predată în custodia Ocolului Silvic Vama”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*