Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Șoferul rănit în impactul dintre un autoturism și un camion, de pe DN2, a murit la spital

accident (5)Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din judeţul Alba, care a fost rănit într-un accident produs pe DN 2, pe 4 februarie, a murit la Spitalul Judeţean Suceava,

Fanuel Dumitrache conducea atunci un autoturism Renault Clio între localitățile Spătărești și Praxia, iar la un moment dat,  s-a angajat în depăşirea unei maşini din faţă, intrând pe sens opus, unde autoturismul său a intrat în coliziune frontală cu un camion, condus regulamentar de un bărbat din Bosanci.

Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu un echipaj pentru descarcerare şi unul SMURD, a intervenit pentru scoaterea șoferului.

like-facebookSalvatorii au luat măsurile specifice în cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au scos bornele de la bateriile de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile. Concomitent, a fost extras dintre fiarele contorsionate şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 21 de ani, conştient, cu traumatisme multiple. Pompierii paramedici i-au acordat primul ajutor medical, după care l-au transportat la cea mai apropiată unitatate spitalicească, respectiv CPU (Centrul de Primire Urgenţe) Fălticeni, apoi a fost transferat la Spitalul Suceava.

Din păcate, tânărul a decedat.

FOTO! Accident grav! Un autocamion s-a izbit într-un autoturism


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*