Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Inconștienți! Șoferi prinși la volan beți criță. Unul avea și permisul anulat

sofer beatTot mai mulți conducători auto își pun viața în pericol, dar și a celorlalți participanți la trafic, și se urcă băuți la volan.

Duminică, o patrulă din cadrul Postului de poliție Dornești a oprit pentru control pe DN 17, la ieșirea din localitate, autoturismul condus de o femeie de 50 de ani din municipiul Rădăuți.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

like-facebookTot duminică, un echipaj din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini, a oprit pentru control pe DJ 209H, în localitatea Baia, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Fălticeni.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 37 de ani are permisul de conducere anulat.
Ambii bărbați s-au ales cu dosare penale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*