Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

FOTO! Doliu. Paul Mândrilă, tânărul mort în accidentul de pe DN1, condus pe ultimul drum

inmormantare 9Tânărul de 17 ani, care a murit, miercuri, într-un cumplit accident de circulație, a fost condus, duminică, pe ultimul drum,  de colegi, prieteni, rude, dar și simple cunoștințe. De asemenea, nu au lipsit nici cei doi frati ai sai.

Au curs lacrimi amare pe obrajii multor dintre cei prezenți, cu toții exprimându-și pentru trecerea în neființă atât de devreme a tânărului.

„Niciodată nu te vom uita”, au fost cuvintele de pe buzele tuturor prietenilor săi.

Paul a fost înmormântat în cimitirul din Sfântu Ilie, la ora 12.00.

like-facebookMiercuri, Daniel Mândrilă, de 18 ani, din municipiul Suceava ( fratele lui Paul), în timp ce conducea BMW-ul, a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și a intrat în colizune cu un perete din beton.

În urma impactului  fratele său, Paul Mândrilă, de 17 ani, aflat pe bancheta din spate, a murit, iar ceilalți doi pasageri, Ștefan Mândrilă, de 20 de ani, tot frate cu cei doi, și Daniel Dumencu, de 18 ani, aflat pe locul din dreapta față, au fost răniți.

FOTO! Accident grav! Un tânăr a murit, iar trei au fost răniți


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Daniel Mândrilă, tânărul care a urcat fără permis la volanul unui BMW și a produs un accident în care au murit doi tineri, a fost condamnat | SuceavaNews.ro
  2. Daniel Mândrilă, tânărul care a urcat fără permis la volanul unui BMW și a produs un accident în care au murit doi tineri, condamnat definitiv | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*