Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Carambol cu trei mașini și șase victime, pe DN2 (Update)

accident3Un adevărat carambol a avut loc sâmbătă după-amiază, pe DN2, în comuna Danila. Șase persoane au fost rănite după un accident în care au fost implicate trei mașini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Suceava, plt. adj. Alin Găleată,  militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

La sosirea echipajelor, erau trei mașini implicate în accident, în urma impactului rezultând 6 victime, neîncarcerate. Acestea erau conștiente, ieșite din autoturisme.

like-facebook„Salvatorii au luat masurile de siguranta specifice in cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanti si lubrifianti si au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au acordat primul ajutor medical victimelor”, susține Alin Găleată.

Trei dintre persoanele implicate în accident au fost preluate și transportate cu ambulanțe SMURD și SAJ la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, pentru investigații amănunțite și tratament de specialitate.

Accidentul s-a produs după ce un șofer de 28 de ani din Piatra Neamț, Liviu Zaharia, care conducea un autoturism VW Golf în care se aflau prietena sa, în vârstă de 24 de ani, și sora acesteia, de 16 ani, a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism Logan condus de un sucevean în vârstă de 60 de ani, care venea din direcția Siret spre Suceava, apoi a ricoșat într-o altă mașină.

„În timp ce conducea autoturismul, pe DN 2, în interiorul comunei Dărmăneşti, din motive necunoscute, un bărbat de 28 de ani, din județul Neamţ, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 61 de ani, din municipiul Suceava, după care, a ricoșat în autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din oraşul Salcea.  În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a şase persoane, respectiv, conducătorul auto de 61 de ani, o femeie de 54 de ani, din municipiul Suceava şi una de 58 de ani, din municipiul Rădăuţi, ambele pasagere în autoturismul condus de bărbatul din municipiul Suceava şi rănirea ușoară a conducătorului auto de 28 de ani, a unei tinere de 23 de ani şi a unei minore de 16 ani, ambele din oraşul Solca, pasagere în autoturismul condus de acesta.  Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*