Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

A început eliberarea primelor bilete de tratament din 2016. Suceava a primit 53 de bilete în prima serie

bilete-de-tratamentÎn prezent, la Casa Judeţeană de Pensii Suceava a început eliberarea biletelor de tratament, pentru prima seria a anului 2016, potrivit reprezentanții CJP Suceava.
Numărul de bilete de tratament alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava pentru această serie este de 53 de bilete, iar plecarea în staţiune se va face în intervalul 15.02.2016-18.02.2016.

like-facebookCele 53 bilete de tratament alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava, vizează următoarele staţiuni: 1 Mai, Buziaş, Covasna, Olăneşti , Pucioasa, Amara, Nicolina.

Pentru prima serie a biletelor de tratament s-au înregistrat 92 de solicitări, dar aceste solicitări au vizat şi alte staţiuni, în afara celor mai sus enumerate.

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament,se pot prezenta la sediul Casei de Pensii, cu biletul de trimitere-formular în regim special de la medic, buletinul/cartea de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii ianuarie 2016. La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri exceptionale, o altă persoană, desemnată de catre titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*