Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Polițistă înjurată și amenințată cu moartea. Doi indivizi, reținuți

politista1Doi indivizi au fost reținuți de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni după ce au amenințat cu moartea o polițistă. Giani Chiriac și Vasile Gagiuc, din Dolhasca, sunt cercetați pentru infracţiunea de ultraj.

Potrivit prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, Maria Grețcan, în sarcina acestora s-a reținut că în noaptea de 09 spre 10 februarie 2016 au ameninţat cu moartea şi cu acte de violenţă fizică un poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

like-facebookAceștia, alături de câțiva prieteni, au făcut scandal pe peronul gării din Dolhasca, lovind cu picioarele tomberoanele.

Agentul de poliție Alina Pelin, de la Poliția Transporturi Feroviare Dolhasca, le-a spus să înceteze, iar aceștia au început să o înjure și să o amenințe cu moartea. Agentul a cerut ajutorul altor colegi, iar cei doi indivizi au luat-o la fugă, fiind prinși după două zile.

„Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale şi luarea măsurii preventive a reţinerii reprezintă  etape ale procesului penal reglementate de codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susține Maria Grețcan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*