Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

200 de străzi din municipiul Suceava vor intra în reparații. Vezi principalele artere ce vor fi modernizate!

lunguPrimăria municipiului Suceava va aloca infrastructurii rutiere nu mai puţin de 33 de milioane de lei. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că programul propus de executiv va fi discutat atât cu membrii Consiliului Local, cât şi cu preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari de pe raza oraşului. În reparaţii vor intra 200 de străzi, la acest capitol în bugetul local fiind rezervată suma de 200 de milioane de lei.

Avem un buget destul de generos, de 33,79 de milioane de lei, din care 20 de milioane de lei pentru reparaţii. Avem străzi de reparat în Centru, Obcini, Zamca, Burdujeni, Burdujeni-sat, <George Enescu>, Iţcani, adică proporţional, în toate cartierele”, a declarat Lungu.

like-facebookAstfel, covoare asfaltice vor fi turnate pe străzile „Zamca”, „Zorilor”, „Jupiter”, „Scurtă” şi „Mihai Viteazu”, pe Bulevardul „Corneliu Coposu” şi Bulevardul „Gavril Tudoraş”. Diferenţa de 133 de milioane de lei este trecută la capitolul investiţii, pentru început intrând în lucru 4 străzi de pământ, respectiv „Mihail Sadoveanu”, din cartierul Zamca, „Bogdan Vodă” din Centru, „Lev Tolstoi” din Burdujeni-sat şi „Constantin Moraru” din Iţcani.

„Va fi un program amplu de reparaţii şi în acest an. Îl vom stabili, împreună cu consilierii locali şi cu reprezentaţii asociaţiilor de proprietari, iar în momentul în care va permite vremea, probabil la sfârşitul lunii martie sau în aprilie vom trece vom începe aceste lucrări”, a mai spus Lungu.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. maria says:

    Iar???? Primarul ăsta de când e el, sapa și astupă, pune pavele și le scoate. …și toooot așa de vreo 10 ani.Oare până când durează “proiectul” ăsta? ?? Reușim și noi să vedem măcar o stradă asfaltată în următorii 25 de ani? ?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*