Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Ion Lungu: Nu sunt traseist politic. Nu regret campania alături de PSD, pot să candidez din partea PNL sau independent

lunguPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a vorbit, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă despre zvonurile apărute potrivit cărora el ar fi candidatul PNL la Primărie. Edilul susține că deocamdată nu este nimic sigur, dar un sondaj al PNL îl clasează pe primul loc în preferințe.

like-facebook„Pot să vă spun un lucru foarte clar. S-a făcut un sondaj la PNL și am înțeles că la nivel central urmează să se ia o decizie. Până nu este luată această decizie eu nu fac niciun fel de comentariu. Sunt în acel sondaj, orice partid care se respectă, prima dată se raportează la primarul în funcție. Nu m-am înscris în PNL. Totul este posibil, dar dacă corelăm declarațiile făcute de mine, sigur că acest lucru este posibil.Nu am făcut niciun fel de declarații la adresa cuiva, politica este un lucru mai aparte, așa că niciodată nu spui nu. Sunt un om de dialog, de colaborare, nu am avut niciun fel de reproș la adresa nimănui. Poate pot să îmi reproșez mie, poate au fost greșeli politice. Eu sunt un om de colaborare și nu vad niciun fel de impediment în a colabora în interesul sucevenilor”, a spus Lungu.

De asemenea, primarul susține că nu regretă campania alături de PSD, dar în același timp este sigur că va candida din partea PNL sau independent.

Nu regret campania alături de PSD, pot să candidez din partea PNL sau independent, dar alte partide sunt excluse […] Nu sunt un traseist politic, dar din păcate cei care afirmă asta au mai multe trasee. Eu am fost doar la PDL și PNL. Am făcut tot în interesul sucevenilor”, a mai spus primarul.

Potrivit acestuia, rezultatele sondajului PNL vor fi făcute publice în zilele următoare. Lungu spune că a fost contactat de conducerea centrală a PNL și a fost întrebat doar dacă candidează, iar el a spus că va candida independent.
Surse din PSD susțin, însă, că și în sondajul PSD Lungu se află pe primul loc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*