Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Amenzi de peste 10.000 lei date de polițiști în cadrul unei acțiuni

politie amendaÎn zilele de 28 și 29 ianuarie, Poliția municipiului Suceava, a organizat și desfăşurat o acțiune în sistem integrat pe raza de competență, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, combaterea faptelor de furt, a actelor de comerţ neautorizat, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale. În cadrul acţiunii au fost verificate 69 unităţi comerciale și obiective asigurate cu pază, au fost aplicate 67 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.110 lei, au fost confiscate bunuri in valoare de 1.700 lei. În cadrul aceleiaşi acţiuni au fost reţinute 4 permise de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculare.
O femeie de 51 de ani, din municipiul Suceava, a fost identificată de polițiști în zona Orizont din localitate, care comercializa 53 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană fără documente legale.
Țigările în valoare de 530 lei au fost ridicate, iar femeia a fost sancţionată contravenţional conform Legii nr.12/1990.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*