Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Nocturna propusă pentru stadion, făcută praf de consilierii locali. Lungu: O să fim de râsul curcilor

cl 3 lunguAu fost aleși locali, inclusiv primarul Sucevei, care au susținut ca stadionul să aibă nocturnă, mai ales că meciurile de Liga II ar urma să fie transmise în direct la TV, dar această inițiativă nu a fost privită cu ochi buni de către o parte din consilieri. Primarul Sucevei s-a declarat nemulțumit de acest fapt, susținând că în acest caz sucvenii vor trebui să joace în județe vecine cum ar fi de exemplu Botoșani.

„O să fim de râsul curcilor… Şi stadioanele comunale au acum instalaţii de nocturnă!”. S-a renunţat la realizarea unei instalaţii de nocturnă pe stadionul “Areni”, banii urmând a fi redirecţionaţi spre modernizarea stadionului, a tribunelor şi a vestiarelor, pentru efectuarea unui studiu pentru o zonă de agrement în Zamca şi pentru identificarea şi realizarea de noi parcări de reşedinţă.

like-facebookBugetul va cuprinde sume mai consistente pentru finanţarea echipei de fotbal şi a celei de handbal. În ce privește fluidizării traficului pe strada Calea Unirii, s-a renunţat la inițiativa primarului Lungu, de lărgire a podului peste apa Sucevei, în favoarea realizării unui pod nou.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*