Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Locuințe din Câmpulung și Volovăț, călcate de hoți. Ce au furat

furtDouă locuințe, una din Câmpulung Moldovenesc, iar alta din Volovăț, au fost călcate de hoți duminică. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava,  un tânăr de 17 de ani, din Câmpulung Moldovenesc a anunțat că persoane necunoscute au pătruns fără drept în locuința sa şi i-au sustras bunuri. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 23/24.01.a.c., prin forţarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în imobil și au sustras un laptop, iar dintr-o dependinţă fără sistem de închidere, două motoferăstraie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.
like-facebook
De asemenea, o femeie de 47 de ani, din comuna Volovăț, a sesizat poliția despre faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și i-au sustras mai multe bunuri. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, prin forțarea și spargerea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în imobilul părții vătămate și au sustras bani și mai multe telefoane mobile. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*