Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

40 de persoane audiate după perchezițiile de la Suceava și București. Vezi câte au fost reținute!

audiatiUn număr de 40 de persoane au fost duse la audieri, luni, după perchezițiile care au avut loc în județul Suceava și în București. 18 dintre acestea au fost reținute și urmează a fi prezentate în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă.

Vă reamintim că luni, peste 150 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, au efectuat 36 de percheziții în municipiul București și în județul Suceava și au pus în aplicare 40 de mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de contrabandă cu tutun și produse din tutun.

like-facebookPersoanele implicate introduceau în România, din spațiul extracomunitar, cantități de tutun și produse din tutun având ca destinație finală principală municipiul București.

În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate și ridicate, în vederea confiscării, peste 250.000 de țigarete.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații și al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Serviciului de Informații și Protecție Internă Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*