Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Șeful Inspectoratului Școlar: Deocamdată, toate unitățile de învățământ din Câmpulung sunt încălzite

gheorghe lazarToate unitățile de învățământ din municipiul Câmpulung Moldovenesc funcționează în condiții normale, sălile de clasă în care se țin cursurile fiind încălzite de noaptea trecută.

Potrivit inspectorului școlar general Gheorghe Lazăr, în funcție de modul în care va decurge remedierea problemelor la conducta afectată din municipiu se va decide dacă nu se vor ține ore miercuri.

like-facebook „Deocamdată, învățământul școlar din municipiul Câmpulung Moldovenesc se desfășoară în condiții normale, nu sunt unități de  învățământ închise. La grădinița nr 5 s-au pus și radiatoare. La Liceul Militar  există posibilitatea ca unitatea de învățământ să treacă pe CLU, dar deocamdată toate unitățile sunt încălzite de azi noapte. În functie de modul în care va fi remediată situația la conducta de gaz se vor lua decizii privind cursurile de mâine (n.r miercuri)”, a declarat, pentru SuceavaNews, Gheorghe Lazăr.

Printre unitățile de învățământ afectate se numără Colegiul Național Ștefan cel Mare, cu 450 de elevi, Colegiul Național Silvic, cu 800 de elevi, Școala generală nr. 4, cu 420 de elevi, Școala specială, cu 170 de elevi.

De asemenea, în aceeași situație mai sunt trei grădinițe, dar și Spitalul de Psihiatrie.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*