Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Lungu către directorii de școli: Vă rog să nu mai practicați asemenea activități de strângere de bani la fondul școlii

directori scoliPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu,  a făcut apel, luni, la conducerile unităților de învățământ să aibă grijă să nu se adune bani de la elevi și nici de la părinții acestora.

Șeful municipiului susține că a fost oprit de oameni, pe stradă, și  i-au sesizat faptul că în școlile și liceele din municipiul reședință de județ se cer bani pentru fondul școlii.

like-facebookVă rog să nu mai practicați asemenea activități de strângere de bani la fondul școlii. Nu este nevoie. Veniți la mine la birou și spuneți-mi: Îmi lipsesc 100 de milioane de lei vechi la nu știu ce activitate. Găsim o soluție legală pentru a aloca acești bani. Nu trebuie să se strângă niciun leu de la părinți prin Comitetul de Părinți. Ies tot felul de discuții și sunt tot felul de probleme, unii au bani, alții nu au, unii vor să dea, alții nu… Din punctul meu de vedere, al primarului, nu sunt necesare aceste activități la școală de a strânge bani. Comitetul de Părinți are cu totul alte atribuții, nu numai acela de a strânge bani. Nu moare Primăria pentru 100 milioane de lei vechi”,  a spus Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*