Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Lansarea candidaților PNL, în județul Suceava, a fost amânată

ioan balan pnlLansarea candidaților PNL la funcțiile de primar pentru localitățile din județul nostru nu va mai avea loc pe data de 23 ianuarie, așa cum anunțase inițial deputatul liberal de Suceava, Ioan Bălan.

Potrivit unor surse din PNL, evenimentul a fost amânat din cauza unor alte întâlniri importante care au loc în aceste zile. Conducerea PNL Suceava nu a făcut încă publică o nouă dată privind acest eveniment în cadrul căruia va fi lansat oficial în bătălia pentru fotoliul de primar al Sucevei, deputatul Ioan Bălan care este și președintele organizației municipale a PNL Suceava.

like-facebookLa lansare urmează să fie prezentă conducerea centrală a PNL și membri din BPN al Partidului Național Liberal însă aceștia vor participa pe 22 ianuarie la Galați la lansarea candidaților PNL pentru fotoliile de primari din l întregul județ iar pe 23 ianuarie la Iași la o ședință a Organizației Județene a Femei a PNL.

Membrii PNL care ar fi trebuit să participe la lansarea din 23 ianuarie la Suceava au fost informați prin telefon cu un SMS că evenimentul a fost amânat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*