Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO! Doi bărbați reținuți după percheziții domiciliare. Ce au găsit polițiștii

perchezitii 1Poliţişti suceveni au efectuat patru percheziţii în trei localităţi, la locaţii aparţinând unui bărbat de 44 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc sau rudelor acestuia pentru probarea activităţii infracţionale privind mai multe furturi din locuinţă săvârşite în perioada iunie 2015 – ianuarie 2016.
Două persoane au fost reţinute şi introduse în arestul IPJ Suceava, fiind recuperate produse electronice, ţigări, cafea şi sume de bani, în valoare totală de peste 30.000 lei.

Joi, în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale – IPJ Suceava au efectuat patru percheziții domiciliare în locații aparținând unui bărbat de 44 de ani, din localitate, suspect de comiterea mai multor furturi și a rudelor acestuia de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, comunei Moldovița și orașului Gura Humorului, ocazie cu care, au fost identificate mai multe obiecte de uz casnic, telefoane mobile, aparatură electronică, televizoare, sisteme audio, scule electrice, etc., bunuri pentru care suspectul nu a putut prezenta documente de proveniență şi care corespund descrierilor făcute de mai multe părţi vătămate.
perchezitii 2
De asemenea, în curtea unuia dintre imobile au fost identificate două autoturisme, în urma controlului, în interiorul lor fiind găsite mai multe bunuri, unele recunoscute de două persoane vătămate.
De asemenea, cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ţigarete de contrabandă şi peste 100 de kg. de cafea, fără documente de provenienţă.like-facebook

„În cauză, s-au dispus măsuri de extindere a cercetărilor față de bărbatul de 44 de ani și sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și contrabandă. Totodată, s-a dispus extinderea şi continuarea urmării penale pentru comiterea infracţiunii de mărturie mincinoasă şi față de un bărbat de 31 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, care a formulat afirmații mincinoase cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de furt și vânzării de bunuri. Cei doi suspecţi au fost reţinuți pentru 24 de ore fiind încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 15.01.2016, să fie prezentați instanței de judecată cu propuneri legale”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*