Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Spitalul de Boli Cronice Siret are manager nou

Adrian Popoiu

Adrian Popoiu

Managerul Spitalului de Boli Cronice Siret, Marius Scorobohaci, și-a încheiat, luni, mandatul. Potrivit primarului orașului Siret, Adrian Popoiu, contractul de management a fost încheiat în ianuarie 2013 pentru o perioada de 3 ani ( perioada maximă prevăzută de lege ).

„Conform prevederilor legale pana la organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager a fost numit ca manager interimar domnul Haraseniuc Sorin”, susține primarul.

like-facebookPrintre obiectivele urgente care trebuie atinse de managerul interimar, potrivit  primarului din Siret, sunt:

1. Stingerea conflictului dintre sindicat si conducerea spitalului prin acordarea tichetelor de masa restante si plata in termen a salariilor. Acest conflict are o vechime de peste 2 ani si a fost mediat de Prefectura Suceava si Primaria Siret fara a se ajunge la un rezultat.
2. Analiza motivelor pentru care nu s-au indeplinit indicatorii asumati cu Casa de Asigurari de Sanatate, fapt care a dus la subfinantarea spitalului, si pregatirea unei documentatii corecte pentru incheierea unui nou contract cu CAS in aprilie 2016.
3. Analiza motivelor pentru care Casa de Asigurari de Sanatate a dispus recuperarea unei sume de peste 10.000 lei de la Spitalul de Boli Cronice Siret in urma unui control asupra activitatii spitalului in anul 2014 si elaborarea unor masuri care sa previna pe viitor astfel de incidente. CAS nu a controlat inca activitatea spitalului pe anul 2015 si este posibil sa mai apara astfel de corectii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*