Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Transport de pâine, cozonaci și colaci, oprit de polițiștii suceveni

masini-cu-painePoliţiştii Postului de Poliție Voitinel au oprit pentru control, marți, pe drumul comunal Pietroasa din comuna Voitinel, autoutilitara marca Ford Connect L23, condusă de un bărbat, de 40 ani, localnic.
Cu ocazia verificării interiorului autovehiculului s-a constatat faptul că în acesta sunt transportate produse de panificație, fără documente de proveniență, aparținând unei întreprinderi familiale, cu sediul în comuna Vicovu de Jos.

Cu ocazia inventarierii s-a stabilit că în autoutilitară erau transportate următoarele produse de panificație : franzele albe nefeliate; franzele albe feliate; cozonaci cu nucă și rahat; colaci tavă; pâni rotunde feliate – în total aproximativ 1000 produse panificaţie.
like-facebook
„Față de cele constatate s-a procedat la sancționarea contravențională a întreprinderii familiale, cu amendă în sumă de 5.000 lei şi s-a dispus măsura complementară a confiscării valorice a produselor de panificație transportate fără documente de proveniență, precum și a autoutilitarei marca Ford Connect L23, autovehiculul fiind indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*