Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Revoltă a chiriașilor ANL din Burdujeni. Nu plătesc facturile pentru că nu au căldură suficientă

anlProblemele cu apa caldă și căldura nu se mai termină în municipiul Suceava pentru cei racordați la sistemul centralizat. Chiriaşii ANL- zona Gară Burdujeni, cunoscut sub numele de cartierul Privighetorii, din municipiul Suceava,  se revoltă din cauza serviciilor proaste  furnizate de operatorii de energie termică SC THERMONET SRL şi BIOENRGY.

Potrivit președintelui Asociației, Nicușor Șargan, aceştia nu mai vor să achite contravaloarea facturilor pentru că nu beneficiază de apă caldă şi căldură în parametri normali.

like-facebook„Trebuie să precizez că blocurile ANL şi Mivan Kiver date în folosinţă în 2004 nu sunt anvelopate termic. Cine se face vinovat de faptul că nu se furnizează căldură la parametri normali? Reprezentantul Thermonet arată că a achitat în întregime sumele reprezentând contravaloarea facturilor emise de către Bioenergy. Sunt sucevenii vinovaţi cu ceva? Să răspundă Vasile Ilie,  directorul SC Bioenergy sau iar au început şicanele politice? De ce trebuie ca un oraş să îngheţe de frig, iar alţii să se lăfăie în puf? După cum sunt lucrurile acum în cartier se pare că se va ieşi la proteste de stradă. Nu trebuie decât o scânteie şi…”, susține președintele Asociației.

anl2Potrivit acestuia, deși apa de la robinete nu este nici măcar călduță, la factură este plătită „la parametri normali”.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*