Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

11 locuri de muncă scoase la concurs de Primăria Suceava

primaria suceavaPrimăria municipiului Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea  unor posturi contractuale vacante din cadrul Direcţiei Generale a Domeniului Public. Pentru sectorul de spații verzi se caută un mecanic de utilaje și trei îngrijitori, pentru sectorul de prestări servicii caută un instalator și un îngrijitor, se caută un șofer, un mecanic pentru atelierul de întreținere și reparații, un mecanic pentru patinoar și un instalator pentru Centrul Cultural Bucovina.

like-facebookDe asemenea, Primăria organizează concurs și pentru postul de  referent, treapta II din cadrul Biroului energetic şi de utilităţi publice.

Concursul va consta în susţinerea a două probe de către candidaţii declaraţi admişi la selecţia dosarelor, respectiv: proba practică şi interviul.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 18 ianuarie, ora 14.00.  Pe 25 ianuarie, ora 10.00, va avea loc  proba practică ce se va desfăşura la sediul Direcţiei Generale a Domeniului Public din str. Universităţii nr.2.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul resurse umane, camera 45 sau la telefonul 0230-212696, interior 152 sau 252.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*