Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Au chefuit cu mult alcool, apoi s-au urcat la volan. Unul nu avea nici permis

razie politie (1)Trei conducători auto au fost prinși, duminică, de polițiștii suceveni, la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice. Ei s-au ales cu dosare penale.

La ora 22.44, un echipaj din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, a oprit pentru control pe raza comunei Boroaia, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani din localitate. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

like-facebookLa ora 23.10, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe str. Ion Creangă din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani din localitate. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 23.20, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DC 45, pe raza comunei Horodnic de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani din localitate. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*