Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Nicolae Ceaușescu vinde turtă dulce la Târgul de Crăciun de la Suceava

nicolae ceausescu (4)Nicolae Ceauşescu a fost şi va rămâne în memoria românilor. Şi dacă ex-preşedintele comunist a fost împuşcat mortal în decembrie 89, numele încă se transmite din generaţie în generaţie. Nicolae Ceauşescu, în vîrstă de  42 de  ani, este   muntean şi  este meşter popular.

El a fost invitat la Suceava la Târgul de Crăciun  de la Suceava, târg  va fi deschis până la Bobotează.  Meșterul popular a avut expuse  dulciuri, acadele colorate şi turtă dulce de casă, de diferite forme, făcute  în orașul natal,  Curtea de Argeş.

Nicu, cum îi place să i se spună, se laudă că a vândut în toată ţara acadele şi turtă dulce făcute cu mâna lui. Tânărul Ceauşescu  afirmă că nu are nici o legătură cu fostul dictator, însă numele său i-a adus noroc în vânzări.

nicolae ceausescu (3)Nicolae Ceauşescu vinde turtă dulce cu maxim şase lei bucata şi este mândru că face parte din breasla creatorilor populari autentici din România. El mai spune că de fiecare dată cînd se prezintă cu numele său, lumea se uită cu amuzament dar nicio persoană nu l-a jignit.like-facebook

„Mai sunt încă mulţi nostalgici după vremurile de dinainte de Revoluţie. Sunt mulţi care mi se confesează şi încă plâng după fostul preşedinte comunist. Am venit special la Târgul de Crăciun  și pot sa  spun ca îmi plac tradițiiile din Bucovina”, ne-a mai spus meşterul popular.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Catalin says:

    Va rog, si insit, imi puteti da un numar de teelfon de al domnului nicolae Ceausescu, , in anul 1993 am avut un coleg de armata la ghimbav Brasov pe nume Ceausescu Nicolae, tot din Curtea de Arges, daca este el, as dori ult sa-l revad. Multumesc anticipat

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*