Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Șoferița care și-a pierdut soțul într-un accident produs chiar de ea a comis-o din nou. De data asta a fost reținută

adina-si-dragosAdina Gabriela Prisacariu, tânăra care a produs, în august, anul trecut, un grav accident la Dumbrăveni, când soțul său a murit, a comis al doilea accident și a fost reținută de polițiști.

Fata, din comuna Grănicești, a provocat un nou accident în a doua zi de Crăciun, pe  DN 29, la intrarea în localitatea Salcea. Ea se afla la volanul unei mașini, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, s-a izbit într-un parapet de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat.

like-facebookÎn urma accidentului, o tânără de 19 ani, din comuna Dumbrăveni pasagera în autoturism, a fost rănită, dar și un tânăr de 21 de ani, din comuna Dumbraveni. Nici șoferița nu a scăpat fără leziuni.

Adina nu era băută, dar polițiștii au constatat că are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice de când a produs accidentul în care a murit soțul său, Dragoș.

De altfel, în aprilie anul acesta, ea a fost prinsă de polițiști circulând cu viteză și fără permis de conducere și a fost încătușată întrucât a devenit violentă.

Acum, ea a fost reținută pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat.

Tânăra care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni, încătuşată. Vezi ce a făcut!

VEZI AICI IMAGINI TERIFIANTE CU ACCIDENTUL!!

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*