Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Au chefuit cu mult alcool de Crăciun, apoi s-au urcat la volan. Polițiștii le-au venit de hac

beat etilotestÎn prima zi de Crăciun, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DJ 176, pe raza comunei Brodina, autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere. El s-a ales cu dosar penal.

like-facebookÎn a doua zi de Crăciun, în jurul orei 04.00, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus şi a Postului de poliție Straja, a oprit pentru control pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Vicovu de Sus, autoturismul condus de un localnic de 30 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în a treia zi de Crăciun, în jurul orei 04.00, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus şi a Postului de poliţie Ulma, a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Ulma.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*