Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Program special cu proiecții video la Cetatea de Scaun, de Crăciun

cetatea de scaun a moldoveiCetatea de Scaun a Sucevei este deschisă, de Crăciun, după un program normal de vizitare,  de la ora 9.00 dimineaţă. Seara, zilnic vor fi organizate câte două proiecţii video pe zidurile cetăţii, cea mai nouă atracţie a obiectivului medieval. Preţul unui bilet de intrare în cetate este de 6 lei, pentru pensionari reducerea fiind de 50%, în timp ce pentru copii, elevi şi studenţi preţul va fi de  2 lei.

Pe zidurile Cetăţii de Scaun a Sucevei vor fi proiectate umbre fragmentare de călăreţi, însoţite de zgomot specific, umbre de gardieni şi zgomote ce imită străjeri în mişcare.

like-facebookDe asemenea, se va auzi un fond sonor de slujbă religioasă, prezentarea de umbre de domniţe cu fundal sonor de vorbe şi râsete, dar și umbre de cavaleri luptându-se, un călău decapitând şi un executat cerând milă, gardieni rostogolind butoaie, un fierar turnând metal, iar în finalul spectacolului fascicule de fum pe care vor fi proiectate raze laser ce redau imaginea lui Ştefan cel Mare.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*