Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Individ cercetat după ce a furat două Dacia 1310 și a condus fără permis

arestatiProcurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, au dispus  punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Pelinari Bogdan Nicolae pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi respectiv pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

like-facebookMagistrații au dispus prin ordonanță reunirea celor două dosare penale. Potrivit procurorilor, din actele efectuate în cauză a rezultat următoarea situaţie de fapt: În noaptea de 13/14.12.2015, inculpatul Pelinari Bogdan Nicolae a sustras autoturismul marca Dacia 1310, aparţinând persoanei vătămate M.I., autoturism care era parcat pe o alee din spatele blocului de pe strada Gării din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

După ce a pornit motorul autoturismului, cu toate că nu posedă permis de conducere, inculpatul l-a condus pe o distanţă de aproximativ 2,1 km în municipiul Câmpulung Moldovenesc, urmând traseul: str. Ion Ştefureac – str. Viitorului – str. 13 Decembrie – str. Viitorului – str. M. Eminescu – str. G. Coşbuc – str. Calea Bucovinei – str. Rândunicii – str. Trandafirilor – str. Griviţei – str. Silvicultorului –str. Atelierului – str. T. Vladimirescu – str. Mihai Dodu – str. Silvicultorului.
La data de 15.12.2015 s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul Pelinari Bogdan Nicolae, pe o durată de 60 de zile.

După luarea măsurii controlului judiciar şi aducerea la cunoştinţa acestuia a obligaţiilor impuse, în cursul aceleiaşi zile, inculpatul s-a deplasat la un market din mun. Câmpulung Moldovenesc, de unde a sustras produse alimentare în valoare de aproximativ 20 lei. Cu privire la această faptă, în data de 16.12.2015 a intervenit împăcarea, urmând a se dispune soluţia clasării.

Mai mult decât atât, în noaptea de 15/16.12.2015, inculpatul a reuşit să pătrundă prin efracţie într-un alt autoturism marca Dacia 1310, care se afla parcat pe strada Mioriţei din mun. Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava, aparţinând persoanei vătămate V.C.A. După aceasta, inculpatul a pornit motorul şi a condus autoturismul pe raza mun. Câmpulung Moldovenesc pe o distanţă de aproximativ 3 km , pe următorul traseu: str. Mioriţei – str. Pietrele Doamnei – str. Calea Bucovinei – str. Ştefan Tomşa – str. Badea Cârţan – Str. Cloşca – lunca râului Moldova.

Din probele administrate în cauză a rezultat că autovehiculul sustras are o valoare de aproximativ 2.000 lei, iar bunurile care se aflau în interior o valoare de 500 lei.
La data de 17.12.2015 s-a dispus luarea măsurii reţinerii faţă de inculpat pentru o perioadă de 24 de ore.O zi mai târziu, procurorii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar luată faţă de inculpatul Pelinari Bogdan Nicolae , prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc din data de 15.12.2015 cu măsura arestării preventive.

Procurorii au cerut arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.12.2015 şi până în data de 16.01.2016, inclusiv, a inculpatului Pelinari Bogdan Nicolae pentru săvârşirea pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă (două infracţiuni) şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere (două infracţiuni).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*