Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Cadou de Crăciun de la Guvern pentru Suceava

guvernul ciolosGuvernul a făcut un cadou primăriilor rămase fără bani. 296 de milioane de lei au fost transferați în conturile municipalităților locale din Fondul de rezervă.

Suma a fost dată administrațiilor locale din aproape toate județele și din București pentru a-și plăti datoriile mai mari de 90 de zile (arieratele) și obligațiile ce decurg din unele sentințe judecătorești.

Totodată, din acești bani pot fi acoperite unele cheltuielile curente și specifice sezonului rece, potrivit unui comunicat al Guvernului.

like-facebook„Este vorba despre unități administrativ-teritoriale care se confruntă cu situații de blocaj financiar, întrucât nu dispun de resursele pentru plata sentințelor judecătorești sau pentru asigurarea cheltuielilor curente”, precizează Executivul.

Suceava se numără printre localitățile care au primit cei mai mulţi bani înainte de Crăciun, respectiv 3,6 milioane de lei. Cei mai mulți a primit localitatea Lupeni, din Hunedoara, adică 5,9 milioane de lei, iar cei mai puțini Sectorul 5 și Sectorul 6 din București (18 milioane de lei).

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Roman says:

    Iar…Moldovenii…protecție sociala,mai concret asistență socială.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*