Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Vezi reacția primarului din Siret după aprobarea proiectului privind acordarea de pensii speciale pentru primari și viceprimari!

Primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu

Primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, a declarat va fi în continuare primar, fără a fi numaidecât „special”. Afirmația a fost făcută după ce Senatul a adoptat luni proiectul de lege privind acordarea de pensii speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepresedinți de consilii județene. Proiectul a trecut cu 86 voturi “pentru” (erau necesare 84) și un vot “împotrivă”, în conditiile în care cei peste 30 de senatori liberali au ieșit din sală. Senatul este camera decizională, proiectul fusese adoptat tacit de Camera Deputaților.

like-facebook„Parlamentarii PSD au votat pensii speciale pentru primari. Parlamentarii PNL au părăsit sala înaintea votului. Parlamentarii PSD în schimb s-au grăbit să mă informeze cu privire la rezultatul votului sperând probabil că mă voi apropia de acest partid. Nu mi-am dorit pensie specială. Mi-am dorit de la PSD finanțare pentru drumul de la Pădureni și Mănăstioara dar n-a fost sa fie. Nu pot fi cumpărat cu pensii speciale. În 2008 am candidat pentru funcția de primar și am preluat acest oraș cu toate problemele care îl măcinau : drumurile distruse, fabricile închise sau în prag de închidere, credite care împingeau orașul spre faliment și pe care le vom plăti până în 2029 ( !!! ). Știam foarte bine ce mă așteaptă și mi-am asumat răspunderea să lupt pentru viitorul orașului Siret. Și în 2008 și în 2012 am candidat cu gândul îndreptat spre oraș și nu spre pensii speciale. De altfel la vârsta mea nici nu mă gândesc la pensie. Pensia mea specială o constituie toate lucrurile bune făcute pentru oraș: drumuri asfaltate, 2 spitale salvate de la închidere și modernizate, școli extinse sau renovate, locuințe sociale, etc. Voi fi în continuare primar fără a fi numaidecât “special””,  susține primarul orașului Siret.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. ion says:

    Si acum arata la fel cum ca atunci când l-ai preluat!ai schimbat doar ca ti-asfaltat drumul care merge spre noua casa,doamnei consilier lili i-ai facut drum cubsens unic sa-si mărească terasa si ai dărâmat fostul spital neuro cabsa-i dai caramida sa-si faca nu stiu ce peste drum de localul ei!dar pentru oameni ce ai facut mare primar in afara de faptul ca ii înjuri când mergi sa joci fotbal la pariuri si uneori sari la bătaie?

    Răspunde
  2. Bădăran says:

    Da a facut gropi in drumuri de întreținute ce sunt ne rupem mașinile in el.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*