Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Accident cu un microbuz și patru mașini la Suceava. O adolescentă a fost rănită

accident-rutierUn grav accident de circulație a avut loc, luni, pe Bulevardul Calea Unirii din municipiul Suceava. Un bărbat de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un microbuz, nu a păstrat o distanță suficientă în mers și a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de o femeie de 40 de ani, localnică, pe care l-a proiectat în autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 28 de ani, din comuna Adâncata.

În urma impactului, microbuzul a ricoşat pe banda a II-a, intrând în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de o femeie de 46 de ani, localnică, acesta fiind proiectat într-un vehicul special pentru curăţarea străzii condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Ipoteşti.
like-facebook
În urma accidentului a rezultat avarierea celor cinci autovehicule şi vătămarea corporală uşoară a unei minore de 15 ani, localnică, pasageră în microbuz.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii suceveni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*