Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

FOTO! Parcometrele le-au dat bătăi de cap șoferilor suceveni

parcometre3Parcometrele instalate în municipiul Suceava au dat bătăi de cap, luni, conducătorilor auto. La orele amiezii, în două parcări din centrul Sucevei, Complexul Comercial Bucovina, Hotel Bucovina dar și în parcarea din Piața Centrală erau montate aparatele pentru plata automată a parcării de către șoferii care doreau să își lare autoturismul în aceste locații.

Unii șoferi s-au trezit că odată introduși bănuții, tichetul nu mai ieșea, iar alții erau nemulțumiți cu timpul de parcare la care ar fi trebuit să se încadreze potrivit sumei achitate.

like-facebookȘi cum erau și șoferi care nu știau cum să folosească aceste sisteme de autotaxare, responsabilul cu Parcarea îi îndruma cum să-l utilizeze pentru a intra în posesia bonului care urma să fie atașat pe bordul mașinii.

Au fost și suceveni care s-au oprit întâmplător să vadă parcometrul chiar dacă nu dețin mașini, iar unii nici nu aveau permis de conducere.

Utilizarea parcometrelor este obligatorie de luni până sâmbătă, între orele 8-20.00 iar duminica parcarea este gratuită. Taxa de 2 lei /oră trebuie scoasă din buzunar pentru plata acestei parcări ,iar în cazul în care sunt persoane care nu se conformează se vor alege cu amenzi cuprinse între 200 și 2.000 de lei.

Decizia de instalare a parcometrelor a fost luată de deliberativul local încă din luna august însă abia acum au fost montate. De amenzi vor mai avea parte șoferii care nu scot bilet de parcare, cei care depășesc termenul indicat pe tichet sau nu expun biletul pe bordul mașinii pentru a putea fi văzut. Persoanele care vor distruge parcometrele se vor alege și ele cu amenzi cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*