Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! Surpriză din partea Consiliului Județean Suceava pentru copiii angajaților instituției

mos craciun4Consiliul Județean Suceava le-a făcut o surpriză extrem de plăcută copiilor angajaților instituției. L-a adus pe Moș Crăciun.

Moș Crăciun a venit cu sacul plin de daruri. Copiii au fost nerăbdători să-l vadă pe moșul. Micuții i-au încântat cu poezii, colinde și urături. Înainte de apariția moșului, președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor i-a întrebat dacă au fost cuminți.

„Am venit special să îl văd pe Moș Crăciun care îmi aduce cadouri”,  a spus fiica administratorului Consiliului Județean.

Moșul  a venit pregătit și a fost răbdător cu micuții care au ținut să stea în brațele lui și să se fotografieze. Părinții au fost la rândul lor emoționați mai ales că fii sau fiicele lor s-au pregătit special pentru întâlnirea cu Moș Crăciun. Copiii au purtat ținute care din care mai sofisticate pentru a arăta moșului că știu să aibă grijă și la vestimentație.

like-facebookFiul secretarului Consiliului Județean a venit îmbrăcat în costum popular tradițional, atrăgând mai toate privirile celor din jur.
Înainte de a pleca, Moșul a dăruit cadouri tuturor copiilor angajaților și a promis că va reveni anul viitor dacă vor fi cuminți.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*