Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! Primii colindători au ajuns la Aeroportul Salcea

colindatori aeroport (1)Primii colindători au ajuns, marți, pe Aeroportul Salcea -Suceava. Micuții de la Grădinița cu program prelungit „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava s-au îmbrăcat în straie de sărbătoare și au pornit să vestească apropierea sărbătorilor de sfârșit de an.

Colindele și urăturile au fost spuse din suflet, iar micuții au fost răsplătiți cum se cuvine cu daruri. Ochi și urechi au fost și angajații aeroportului care i-au ascultat cu drag și i-au invitat să vină și anul viitor.

like-facebook„Am avut onoarea să fim colindați de către grupa “Fluturașilor” din cadrul Grădiniței cu program prelungit “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Copiii au fost însoțiți de către doamnele educatoare Dana Anton și Laura Baciu. Le mulțumim pe această cale și îi felicitam pentru ținuta deosebită și pentru faptul că mențin vie tradiția și portul popular bucovinean!”,  susține directorul Ioan Măriuța.

Copiii au vizitat aeroportul și s-au fotografiat nu numai lângă bradul de Crăciun,  dar și lângă o aeronavă aflată pe aeroport.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*