Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Accident la Fălticeni! Pieton accidentat de o mașină al cărei șofer a dat bir cu fugiții

politieUn accident de circulație a avut loc luni dimineață, la Fălticeni. În timp ce se deplasa pe strada Maior Ioan din municipiul Fălticeni, în calitate de pieton, pe partea carosabilă a străzii, un tânăr de 18 de ani, din comuna Forăști, a fost acroșat și accidentat uşor de un autoturism care, după producerea accidentului, a părăsit locul faptei.

Victima a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

like-facebookÎn urma activităților întreprinse de polițiști, a fost identificat conducătorul auto implicat în producerea accidentului rutier ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Fântâna Mare.

„Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*