Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Lidl deschide un nou magazin la Suceava. Vezi unde!

Lidl supermarket trollies, trolleys in Lowestoft, Suffolk.Un nou magazin Lidl va fi inaugurat în municipiul Suceava, pe 21 decembrie a.c., reţeaua sa din România ajungând astfel la 192 de magazine.
Noua unitate va funcţiona pe str. Cuza Vodă, nr. 59, iar o dată cu deschiderea sa vor fi create 20 de noi locuri de muncă.

like-facebook„Această inaugurare continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare ţară în care activează, Lidl propune clienţilor săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din România, Italia, Franţa, Germania, Spania şi alte ţări”, se arată în comunicatul companiei Lidl. Nu demult, Lidl a deschis un magazin chiar în apropierea bazarului din Lunca Sucevei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*