Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Peste 100 de vehicule destinate transportului de marfă sau de persoane, controlate de polițiști

urmarire politiePeste 100 de vehicule destinate transportului de marfă sau de persoane au fost controlate de polițiști în cadrul unei acțiuni pentru respectarea legislației transportului rutier.

La data de 10 decembrie 2015, în intervalul orar 06:00–10:00, respectiv 14.00-18.00, pentru diminuarea factorilor de risc privind victimizarea populaţiei prin accidente de circulaţie, în scopul menţinerii unui climat de legalitate în domeniul transporturilor rutiere publice de mărfuri şi persoane, Serviciul Rutier – IPJ Suceava, împreună cu Biroul Rutier Suceava și Formațiunile Rutiere Gura Humorului și Fălticeni, au organizat şi desfăşurat o acţiune de verificare în trafic a respectării legislaţiei rutiere de către conducătorii autovehiculelor licențiate pentru transportul public de persoane, cât și cele din mediul concurențial folosite pentru transportul public de persoane ce nu respectă regimul legal de autorizare/licenţiere indiferent de capacitatea de transport și care produc dezechilibre în rândul activității de transport public în contradicție cu activitățile desfășurate conform reglementărilor legale.

like-facebookÎn cadrul acțiunii au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.260 lei. De asemenea, a fost constatată şi o infracţiune, fiind întocmit dosar de cercetare penală.
Pentru abaterile la regimul rutier constatate au fost reţinute 4 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*