Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Cupluri de aur sărbătorite la Primăria Suceava

cupluri de aur (2)Un număr de 28 de cupluri din Suceava care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost sărbătorite, sâmbătă, de Primăria Suceava. Evenimentul a fost organizat la sala de ședințe a Consiliului Local, pe post de ofițer de stare civilă fiind primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu.

Cuplurile sărbătorite au primit din partea Primăriei diplome de fidelitate, buchete de flori și un premiu în bani . Foarte puțini dintre sărbătoriți având alături copii și nepoți, mulți dintre aceștia venind neînsoțiți de către rude. Edilul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că este o mândrie pentru comunitate pentru a-i avea printre noi pe acești oameni minunați care sunt exemplu de urmat pentru toți, dar mai ales pentru prima generație.

În viață poate ați avut și momente de tristețe nu numai de bucurie, dar dragostea, încrederea în Dumnezeu, toleranța v-au ținut de mână și ați rămas împreună. Vă cinstim și vă aducem respectul cuvenit. Nu e ușor să conviețuiești 50 de ani, să ai copii, nepoți și strănepoți. Vă urez bătrânețe ușoară, să fiți sănătoși și La mulți ani!”, a spus Lungu.

like-facebook
Fiecare cuplu cu povestea sa de viață

Fiecare cuplu are povestea sa de viață,una mai frumoasă decât cealaltă. Cu toți au copii, nepoți și strănepoți și le este drag să își depene din amintirile vieții. Silvia și Ianoș Horvath sunt împreună de 50 de ani și susțin că viața le-a oferit de toate dar dragostea,respectul și prietenia i-au ținut mereu împreună.

„Terminasem liceul și atunci de căsătoream de tineri. Ne-am cunoscut prin cunoștințe și ne-am plăcut. Avem un fiu care lucrează în Dubai și un nepoțel. Acum viața este doar numai soare. Ne dorim să fim sănătoși și să avem cât mai mulți copii”, ne-a destănuit Silvia Horvath.

Hromei Maria, în vârstă de 70 de ani, și Hromei Simion, în vârstă de 72 de ani, din Suceava trăiesc o poveste de dragoste la fel ca în prima zi doar că „se simte bătrânețea”. Au împreună patru copii și opt nepoței. Maria povestește cu drag cum și-a întâlnit alesul și de atunci nu s-au mai despărțit.

„Sunt din Vârfu Câmpului și venisem la Suceava să îmi cumpăr mașină de cusut. El era un tânăr frumos care tocmai ajusese în autogară din armată. Ne-am privit unul pe altul și s-a tot învârtit pe lângă mine până am făcut cunoștință. M-a ajutat să ajung cu mașina de cusut acasă și am rămas prieteni. M-a cerut în căsătorie și am făcut nunta. Nu am vorbit foarte mult pentru că amândoi vroiam să fim împreună. M-am mutat la Suceava și iată-ne la 50 de ani de căsnicie”,  ne-a povestit Hromei Maria.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*