Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Femeie bătută cu bestialitate de propriul soț. Individul, reținut de polițiști

batutaO femeie de 36 de ani din Voitinel a trecut prin clipe cumplite după ce soțul său a venit beat acasă și a luat-o la bătaie. Atât de tare a bătut-o încât suceveanca a avut nevoie de internare în spital.

De frică, ea le-a spus medicilor că a căzut în locuință și astfel s-a lovit la picioare. Medicii de la Spitalul Rădăuți au sunat la Poliție, iar oamenii legii au descoperit că realitatea este cu totul alta.

În noaptea de miercuri spre joi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, soțul victimei, de 37 de ani, a provocat scandal și pentru a o împiedica pe femeie să plece, a lovit-o puternic.

like-facebookAgresorul a fost identificat de polițiști la domiciliu, acesta recunoscând fapta comisă.
„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, ce va fi soluționat procedural. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 11.12.2015, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*