Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! Brazii de la CJ și Prefectură, împodobiți de angajați

brad5Angajații instituțiilor publice se pregătesc de marea sărbătoare a Crăciunului și la serviciu. Angajații Consiliului Județean Suceava, dar și cei de la Prefectură au trecut la împodobit bradul. Au pregătit brăduți pe care i-au amplasat în holuri, ca să fie admiraţi de toată lumea care trece pragul respectivelor clădiri.

Prima instituţie din judeţ este Prefectura. Bradul împodobit în hol este unul primit cadou de la Direcţia Silvică din Suceava, are doi metri şi jumătate şi a fost împodobit de angajaţi.

„Ne-am urcat cu scara, nu a fost greu să-l împodobim. Este simplu, dar cu bun gust. Am folosit peste zece metri de beteală, globuri… Ornamentele sunt cele de anul trecut ”, spune Simona Turel, consilier în cadrul Prefecturii Suceava.

like-facebookDacă la Instituția Prefectului ornamentele au culoarea argintie, la Consiliul Județean Suceava acestea sunt colorate. Și bradul de la CJ a fost primit cadou de la DS Suceava. Administrația județeană va mai împodobi mai mulți brăduți de Crăciun la intrarea mare din Palatul Administrativ, pentru ca peisajul magic al sărbătorilor de iarnă să poată fi simțit încă de la intrarea în instituție.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*