Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Primăria Suceava va premia 26 de cupluri care își sărbătoresc nunta de aur

lungu ionPrimăria Suceava organizează, sâmbătă, o ceremonie pentru aniversarea a 26 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Evenimentul va fi marcat într-un cadru festiv, iar ofițer de stare civilă va fi edilul Sucevei.

Manifestarea va avea loc în Sala de şedinţe a Consiliului Local, unde cuplurilor de aur li se înmânează diploma de fidelitate, câte un buchet de flori, precum şi câte un plic cu o recompensă financiară în valoare de 200 de lei.

like-facebookÎn final, sărbătoriţii, rudele şi reprezentanţii autorităţilor ciocnesc câte un pahar de şampanie. Ion Lungu, primarul Sucevei a declarat că o jumătate de veac de convieţuire constituite un exemplu, atât pentru familiile celebraţilor, dar şi pentru generaţiile tinere.

„Conform regulamentului, sunt ultimele cupluri pe care le sărbătorim în acest an, cele care au împlinit 50 de ani căsătorie în trimestru al patrulea din 2015. Cred că aceasta este o formă de recunoştinţă din partea comunităţii, pentru eforturile depuse la dezvoltarea oraşului, cât pentru faptul că respectivele cupluri au fost model în familie şi societate”, a spus Lungu.

Din 2005, de când a fost aprobată organizarea acestei manifestări, numărul cuplurilor felicitate ajunge la 1.049.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*