Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Femeie accidentată de o mașină condusă de un șofer din Câmpulung

politie-accident-300x198O femeie de 79 de ani din Iacobeni a ajuns la Spitalul municipiului Vatra Dornei, pe Secția Chirurgie, miercuri, după ce a fost accidentată de o mașină condusă de un bărbat de 51 de ani din Câmpulung Moldovenesc.

În timp ce conducea autoturismul, pe str. Minelor, din comuna Iacobeni, șoferul ajuns într-o intersecţie şi a oprit pentru a se asigura.

like-facebookLa plecarea de pe loc nu a observat că un pieton, respectiv o femeie de 79 ani, este angajată în traversarea drumului, pe la colţul intersecţiei şi a acroşat-o cu oglinda retrovizoare stânga.

După ce a fost ridicată de pe carosabil de către conducătorul auto, femeia nu a dorit să fie condusă la spital pentru îngrijiri medicale, deoarece nu a suferit nici o leziune şi a dorit insistent să meargă la domiciliu.

În jurul orei 15.45, victima l-a anunţat pe şofer, că resimte dureri la piciorul drept, acesta din urma deplasându-se împreună cu ea la Spitalul municipal Vatra Dornei, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, dar le-au fost recoltate probe biologice de sânge la Spitalul mun. Vatra Dornei în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă ” şi „părăsirea locului accidentului”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*