Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Unul dintre cei mai siniştri criminali în serie din istoria României este sucevean. A omorât două femei şi a violat alte nouă într-o singură vară

muscaNicolae Florentin Muscă a fost condamnat în toamna anului 2011 la închisoare pe viaţă după ce în vara anului precedent a băgat spaima în satele din zona Fălticeniului. Atunci, individul proaspăt eliberat din închisoare, unde a ajuns după ce a violat o tânără de 17 ani, şi-a reluat vechile metehne şi în doar câteva săptămâni a omorât două femei şi a violat alte nouă, potrivit Adevărul.

În vara anului 2010, localnicii din zona Fălticeni a judeţului Suceava au fost terorizaţi de un individ care a violat şi omorât mai multe femei. Nicolae Florentin Muscă, de origine din comuna suceveană Măzănăeşti, avea vârsta de 29 de ani, la data de 10 iunie 2010, când a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să treacă râul Moldova, în localitatea Baia. Acesta a fost dus la sediul Poliţiei din Baia, unde procurorii au dispus reţinerea sa, însă a fost dus direct la Tribunalul Suceava, unde judecătorii au confirmat mandatul de arestare care era emis pe numele său.

like-facebookPovestea violatorului Muscă a început în anul 2005, pe când avea 24 de ani. Nicolae Florentin Muscă a fost trimis atunci în judecată pentru că a violat, în luna august a anului 2005, o tânără de 17 ani pe un câmp din localitatea Vornicenii Mari. Individul a dus-o pe minoră cu forţa într-un lan de porumb, unde a violat-o timp de patru ore. Fata a încercat să scape din mâinile violatorului Muscă, însă acesta a reuşit să-i lege mâinile la spate cu o curea.

Pentru a nu fi întrerupt, violatorul îi punea mâna la gură tinerei ori de câte ori trecea cineva pe lângă drum, pentru ca nu cumva minora să strige după ajutor. După patru ore de chin, în care supus-o pe tânăra de 17 ani la tot felul de perversiuni sexuale, Muscă i-a dat acesteia drumul. Fata s-a dus glonţ la poliţie şi a povestit ceea ce s-a întâmplat, iar în scurt timp individul a fost prins de poliţişti. Violatorul şi-a recunoscut fapta şi a declarat în faţa judecătorilor că regretă cele întâmplate. Chiar şi aşa, pe numele lui a fost dată o condamnare de şase ani de închisoare pentru viol, însă după ce a ispăşit puţin peste trei ani din pedeapsă, Muscă a fost eliberat de după gratii, în luna august 2009, pentru bună purtare. Muscă a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru două omoruri şi nouă fapte de viol După eliberarea sa din penitenciarul Botoşani, în satele din preajma Fălticeniului a început haosul. O serie de violuri, omoruri, furturi şi distrugeri au băgat spaima în localnici, care nu au avut linişte până când Nicolae Florentin Muscă nu a fost băgat din nou la puşcărie. În luna noiembrie 2011, Tribunalul Suceava l-a condamnat pe Muscă la închisoare pe viaţă, în sarcina sa fiind reţinute 11 infracţiuni, respectiv două omoruri şi nouă fapte de viol şi distrugere prin incendiere.

Citeste mai mult: adev.ro/nz0m6l


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*