Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Bătrână prădată de doi indivizi. Au păcălit-o că îi oferă oale de bucătărie

batranaO bătrână de 82 ani, din municipiul Suceava a anunțat polițiștii, marți, după ce,  în aceeaşi zi, în jurul orei 11.30 persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de bani 700 lei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 11.30, în timp ce partea vătămată se afla la domiciliul, la ușa locuinței au venit doi bărbați necunoscuți, care s-au prezentat ca fiind din cadrul unei asociaţii caritabile și că oferă persoanelor vârstnice diferite produse cum ar fi vase de bucătărie și saltele gonflabile.
like-facebook
În timp ce femeia verifica un produs în prezența unuia dintre cei doi, celălalt bărbat, profitând de neatenția persoanei vătămate a deschis ușa dulapului pentru haine din dormitor sustrăgând dintr-un carnețel suma de 700 lei. La scurt timp cei doi au părăsit locuința reclamantei.

„Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală şi au desfăşurat activităţi investigative complexe, inclusiv prin cooperare cu poliţişti din cadrul altor structuri teritoriale din ţară. Astfel, în urma activităţilor investigative desfăşurate şi a materialului probator administrat poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comitere faptei, respectiv doi bărbaţi de 25 şi 33 de ani, municipiile Bucureşti şi Cluj Napoca”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

Cei doi fac parte din categoria infractorilor voiajori, fiind cercetaţi anterior pentru furturi comise pe raza mai multor judeţe din ţară.

Cauza a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de continuare a urmăririi penale faţă de cei doi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, propunerea făcută fiind însuşită de reprezentanţii Ministerului Public”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*