Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Transporturi ilegale de lemne oprite de polițiștii din Broșteni și Marginea

control politie lemnDouă transporturi ilegale de lemne au fost oprite de polițiști luni. Un echipaj din cadrul Poliției orașului Broșteni, a oprit pentru control pe raza orașului, autoutilitara condusă de un bărbat de 34 de ani, din judeţul Neamț, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă asupra lui documentele personale, ale autoutilitarei pe care o conducea și ale materialului lemnos transportat.
like-facebook
„În cauză s-a procedat la confiscarea cantității de 6 m.c. lemn foc foioase (fag) ce a fost predată Ocolului Silvic Broșteni, iar conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional conform Legii nr.171/2010 cu suma de 5.000 lei”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

De asemenea,  un echipaj din cadrul Postului de poliție Marginea a oprit pentru control pe DN 2E, autoutilitara condusă de un tânăr de 22 de ani, din comuna Horodnic de Sus, care transporta cantitatea de 5 m steri lemn de foc.

„Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta pentru control documente de proveniență, materialul lemnos, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Marginea, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr.171/2010”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*