Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Scandal de proporții într-un bar din Fălticeni. Patronii luați la bătaie de patru indivizi

scandal barUn scandal de proporții a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, într-un bar din municipiul Fălticeni. Administratorii barului au fost luați la bătaie de patru indivizi. Totul a pornit din cauza unui…glob din pom.

Potrivit polițiștilor suceveni,  în barul Pink a intrat un grup de patru tineri care au consumat băuturi alcoolice, iar la plecare, unul dintre ei a smuls un glob din bradul ornamental amenajat în interior, fiind atenționat de administratorii localului. În acel moment, s-a iscat un scandal, cei patru tineri lovindu-i pe administratorii barului, un bărbat de 38 de ani, Adi Tulumbă, şi o femeie de 36 ani, Gabi Tulumbă, ambii din municipiul Fălticeni, după care s-au urcat într-un autoturism şi au plecat.

like-facebookCei patru agresori cu vârste între 19 și 20 de ani, toți din comuna Bogdănești, au fost prinși de polițiști pe raza municipiului Fălticeni. Este vorba despre Iulian Lazariuc, Vasile Gavrilovici, Ionuț Vatamanu și  Cristian Vatamanu.

Oamenii legii au stabilit că unul dintre tinerii de 20 de ani a condus autoturismul pe B-dul 2 Grăniceri din localitate fără a poseda permis de conducere şi fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal față de cei 4 agresori sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar faţă de tânărul de 20 de ani și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, ce va fi soluţionat procedural”, susțin reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*