Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Au chefuit bine, apoi s-au urcat la volan. Polițiștii i-au prins

sofer beatMai mulți șoferi au fost depistați de polițiști la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Vineri, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit pentru control pe DJ 208A, în interiorul localităţii Udeşti, autoturismul condus de un bărbat de 65 de ani din municipiul Suceava, care a fost înregistrat cu aparatul radar, circulând cu viteza de 75 km/h, iar conducătorul auto nu purta centura de siguranţă. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. nr.195/2002-Rep. pentru depăşirea limitei maxime a vitezei cu 26 km/h, lipsa portului centurii de siguranţă și a documentelor. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot vineri, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe DN 2E, în afara comunei Cornu Luncii, autoturismul condus de un bărbat de 62 de ani din municipiul Fălticeni.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Duminică, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit pentru control pe DJ 209M, în localitatea Rădăşeni, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Fălticeni. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezența medicului de gardă a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot duminică, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Unirii din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Coşna.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*