Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Sfârșit cumplit! O țigară i-a adus moartea unui bărbat

incendiu garsoniera3Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Suceava a avut parte de o moarte cumplită, duminică dimineață. Bărbatul a fost ars de viu în propria sa locuință, care a fost mistuită de un incendiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Pompieri Suceava, plt.adj. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locuința lui C.E. din municipiul Suceava, pe strada Mirăuți.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul casei (construcţie din chirpici, cu acoperiş din lemn şi învelitoare din tablă, cu o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi), existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la casele învecinate.
like-facebook
După ce au pătruns în interior, pompierii militari au găsit, pe pat, trupul neînsufleţit al proprietarului, care suferea de un handicap locomotor. Aproape o oră s-au luptat pompierii cu flăcările.

Au ars bunurile din interiorul locuinţei (pat, alte obiecte de mobilier, articole textile etc.) şi s-a degradat tencuiala interioară.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de o ţigară nestinsă (fumatul în locuri nepermise). Cel mai probabil, proprietarul a adormit cu ţigara aprinsă”, susține Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*