Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

S-a urcat la volan băut și fără permis, apoi a încercat să fugă de polițiști

politie_girofar_albastruUn echipaj din cadrul Poliţiei orașului Vicovu de Sus în timp ce acționa, joi, pe strada Calea Cernăuţi din localitate, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea autoturismului şi blocarea acestuia.

Conducătorul autoturismului a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 21 de ani, din localitate, iar în urma interogării bazelor de date s-a constatat faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool în aerul expirat.
like-facebook
Bărbatul s-a ales cu dosar penal.
De asemenea, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în sumă totală de 5700 lei, pentru lipsă poliţă RCA, lipsă ITP, lipsă documente, încălcarea unor reguli de circulație şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fiindu-i reţinute şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*