Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Bradul de Crăciun din centrul Sucevei a fost vandalizat. Harșovschi: Este necesară mai multă atenție din partea Poliției Locale

brad centrul sucevei (3)Bradul de Crăciun din centrul Sucevei a fost vandalizat la puțin timp după ce a fost pus în funcțiune. Potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, sub brad era o cutie din care plecau toate legăturile pentru instalația electrică, iar aceasta a fost desfăcută, deși fusese încuiată, și s-au smuls mai multe fire din ea.

„Noi avem camere video în zonă. Din nefericire, însă, pe acele camere nu se poate vedea exact chipul unui om, dar cred că mai multă atenție din partea Poliției Locale este necesară, dar și mai multă responsabilitate din partea sucevenilor”, a spus, pentru Radio Vivafm, Lucian Harșovschi.

like-facebookViceprimarul susține că săptămâna viitoare Primăria va mai monta o serie de instalații luminoase în centrul Sucevei, dar și pe Bulevardul George Enescu, în valoare de 200.000 lei.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Mihaela says:

    Primaria are in subordine Politia Locala. Oare prin ce locuri caldute se feresc de frig agentii care ar trebui sa patruleze non-stop strazile orasului? Vin din alt judet, dar de cand m-am mutat nu am vazut niciun efectiv de politisti pe strada patruland. Este inadmisibil intr-un oras care se lupta sa devina capitala europeana sa nu se puna accent pe siguranta populatiei. INADMISIBIL!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*