Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Tânărul care și-a tăiat iubita la gât din gelozie, arestat preventiv

arestatiTânărul care a tăiat-o la gât pe o adolescentă de 16 ani din municipiul Suceava a fost arestat preventiv, marți, pentru 30 de zile.

Ilie Morar, de 27 de ani, din Șcheia, a fost prins pe raza comunei Șcheia. El este acuzat de tentativă de omor.

Bărbatul susține că a recurs la acest gest pentru că fata, cu care avea o relație amoroasă, voia să îl părăsească. Tânărul nu a suportat despărțirea și a vrut să-i facă rău adolescentei.

Adolescenta în vârstă de 16 ani a ajuns în stare de inconștiență, duminică, în jurul orei 15.30, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalul Județean, după ce a fost tăiată la gât cu un cuțit.

Tânăra traversase trecerea de pietoni în zona Carrefour, moment în care a fost atacată de un tânăr de etnie romă, originar din Stroiești,  care a tăiat-o la gât cu un cuțit. Fata s-a prăbușit la pământ, reușind însă să spună că l-a recunoscut pe cel care a atacat-o.

like-facebookScenele groaznice au fost văzute de mai multe persoane, care au sunat și anunțat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri medicale după care a transportat-o la spital. La fața locului au ajuns și polițiștii care au început cercetările.

Tânăra avea o tăietură de 10 cm și 2 cm adâncime. Medicii au operat-o, iar starea sa este stabilă.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Dana says:

    Dacă mai trăia Antonescu eram scăpați de cioroi ….te omoară pe strada și nimeni nu le face nimic…e groaznic se înmulțesc pe zi ce trece….O sa ajungem sclavi lor

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*